Începând cu data de 17.03.2020se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică,  la nivel național,  pentru o perioadă de 30 de zile,  cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației  actuale.

Suspendarea activității de examinare are scopul de a preveni răspîndirea noului virus SARS – COV – 2.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util,  de către serviciile publice comunitare,  prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul  mass-mediei centrale și locale.

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență,  la nivel național.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul  de lucru cu publicul se va prelungi  la toate serviciile publice comunitare teritoriale până  la orele 19.00.

Informarea oficiala este transmisă din partea Ministerului Afacerilor Interne Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Activitatea de instruire se desfășoare în condiții normale, astfel puteți participa la cursul de legislație și la ședințele de conducere (purtând mănuși+mască de protecție, dezinfectând periodic suprafețele și spălăndu-vă pe mâini constant cu apă și săpun).

Vă puteți înscrie online, completând formularul! Vă vom contacta în timp util pentru a finaliza procesul de înscriere.

 

Documentul oficial: