ȘCOALA DE ȘOFERI STAR

Școala de șoferi STAR a fost înființată în anul 1991, oferind până în prezent servicii de școlarizare auto categoriile B, C și CE pentru aproximativ 45.000 de șoferi amatori și profesioniști.

Pentru a oferi servicii de calitate și a satisface cele mai exigente cerințe, suntem pregătiți cu o echipă de 20 angajați, o flotă auto de 12 autovehicule și dotări excepționale.

Din anul 2007 funcționează și Centrul de pregătire și perfecționare a personalului din domeniul transporturilor rutiere – CPPTR STAR – care este autorizat pentru toate tipurile de atestat: manager transport marfă, manager transport persoane, instructor conducere auto, profesor legislație rutieră, consilieri de siguranță, conducător auto transport mărfuri periculoase, conducători auto transport marfă/ persoane, taxi, conducători troleibuz, conducători auto vehicule defecte/avariate. CPPTR STAR a deschis în 2009 și o filială în județul Vrancea, municipiul Focșani, la Școala de Șoferi Melinteanu.

Tot din anul 2007 , în sediul social al Școlii de șoferi STAR din Galați activează Federația Națională a Patronatelor Formatorilor din Transportul Rutier din România – FNPFTRR – filiala Galați. Dl Cojocaru ocupă funcția de prim-vicepreședinte al FNPFTRR.

Obiectivul nostru:

Dinu Cojocaru, Director General

Oferirea de servicii complete și de calitate viitorilor conducători auto, reflectate de o rată ridicată de promovabilitate.

Vrei să obții permisul auto pentru categoria B, C sau CE?

Sună acum pentru mai multe detalii sau completează formularul de înscriere!