DOTĂRI

Şcoala de şoferi STAR dispune de trei sali de curs, simulator auto si secretariat.

Sala de Legislație Rutieră este prevăzută cu 30 locuri și 13 sisteme pc. Este dotată cu videoproiector și climatizare vară/iarnă, iar cursurile se desfășoară zilnic, în intervalul orar 16:00-20:00.

Sala Calculatoarelor este prevăzută cu 50 locuri și 30 sisteme pc. Este dotată cu videoproiector și climatizare vară/iarnă. Aici se țin cursurile pentru CPPTR STAR, fiind coordonate de Dl. Prof C. Cojocaru.

În intervalul orar 09:00-20:00 de Luni pana Vineri orice cursant înscris la școala de șoferi STAR poate aprofunda informațiile teoretice deprinse la curs prin rezolvarea chestionarelor. Calculatoarele rulează un program ușor de folosit, asemănător celui folosit de Poliție, iar pentru orice nelămurire se găsesc suporturi de curs la secretariat.

Secretariatul este prevăzut cu 2 posturi de lucru și este deschis în intervalul orar 09:00-20:00 de Luni pana Vineri. De aici se pot procura suporturi de curs, cărți de legislație rutieră. Secretariatul școlii de șoferi Star dispune și de xerox.

Sala de Mecanică este prevăzută cu 22 locuri și 10 sisteme PC și este dotată cu videoproiector și climatizare AC vară/iarnă.

Vrei să obții permisul auto pentru categoria B, C sau CE?

Sună acum pentru mai multe detalii sau completează formularul de înscriere!